NEWS

«- Tilbage til forsiden.

Husker du den gang vi ikke havde internetforbindelse? Man skulle ned i den lokale bank og tale med en bankrådgiver, som ud fra din økonomiske situation vurderede om du havde mulighed for at optage et lån eller ej. Men den tid er forbi nu.

Det er ikke kun de sociale relationer der er blevet ændret, som i mange tilfælde udføres gennem nye teknologier og applikationer, men arbejdsmarkedet har også taget et spring. Finanssektoren er ikke en undtagelse, da man hurtigt har set potentialet i webverdenen ved at kunne udnytte muligheden for at tilbyde korte billige lån online. Det kan være Kviklån, forbrugslån, SMS låne eller andre kreditter også trods RKI.

Det store spring skete med krisens ankomst, da mange banker lagde et kæmpe pres på låneansøgninger, og i den sammenhæng, havde mange mennesker brug for likviditet men opfyldte ikke bankkravene. På det tidspunkt trådte andre låneudbyder ind på markedet og tilpassede sig til nye teknologier til internettet.

Takket være disse kreditter via internettet kan vi i dag få finansiering fra mange mulige steder og på forskellige måde. Vi kan søge små eller store lån, på lang eller kort sigt. Vi bestemmer selv hvor meget og hvornår det skal betales tilbage ved at vælge den månedlig ydelse.

Vi kan sågar vælge mellem kassekredit, afdragslån og kviklån. Du skal blot indtaste beløbet, den månedlig ydelse og løbetiden. Klik på send-knappen og din ansøgning er på vej.

Du vil modtaget en godkendelse online til bekræftelse og pengene er sat ind på din konto.